Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podblanický pohár 2019

11. 8. 2019

 3.8. jsme se zúčastnili tradičního turnaje Podblanický pohár, který se tentokrát konal v Louňovicích. Hrálo se vyřazovacím systémem, zápasy 2 x 25 minut. 

 

V prvním zápase nastoupil náš tým proti domácím Louňovicím. Hostitele jsme porazili 3:0, spoustu šancí jsme ještě neproměnili.

Louňovice - Velíš  0:3

(branky: vlastní, Jan Spurný, O. Štika)

 

 

Ve druhém zápase změřili síly Libouň s Kondrací B. Po nerozhodném výsledku 2:2 rozhodovaly penalty, ty zvládli lépe hráči Kondrace a stali se tak soupeřem našeho týmu ve finále.

Kondrac B - Libouň  3:2 po penaltách


 
 
Souboj o třetí místo se stal jednozančnou záležitostí Libouňě, která oslabený domácí tým nešetřila a nasázela jim sedm branek...

Louňovice - Libouň  0:7 


 

Ve finále se tedy náš tým postavil týmu Kondrace, který mezi tím posílilo několik hráčů z A mužstva...
V 10. minutě jsme šli do vedení, štěstí v zakončení měl J. Kakos. Kondrac ale dokázala výsledek otočit a v závěru na poločasových 2:2 hlavou upravil O. Štika. Druhý poločas soupeř zvyšoval svůj tlak, vytvářel si šance a bylo jen otázkou času, kdy nám vstřelí branku. To se jim byrzy podařilo, my jsme vepředu moc příležitosí neměli. V úplném závěru utkání jsme vsadili vše na jednu kartu a hráli vabank. Po chybném odkopu chytajícího R. Jiráčka kondračtí vstřelili čtvrtou branku a o vítězi bylo rozhodnuto.
 

Kondrac B - Velíš  4:2

(branky: J. Kakos, O. Štika)

 

 
 
Konečné pořadí turnaje:
 
1. Kondrac
2. Velíš
3. Libouň
4. Louňovice
 
 
 
Za náš tým v turnaji nastoupili: R. Jiráček, J. Buchal, P. Coufal, M. Kocourek, P. Mach, P. Jiráček, M. Dub, V. Ivanov, M. Matějka, O. Štika, Jan Spurný, D. Koten, J. Kakos, M. Spurný, J. Prokop
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář