Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oba velíšské týmy bezpečně zvítězily

5. 5. 2015
 

3.5.2015

15. kolo IV.tř sk. C

Postupice B - Velíš  1:6 (0:2)

 

Už před zápasem jsme řešili ožehavý problém: koho do branky? Zdravotně indisponovaného M. Štiku nemohl zastoupit ani M. Peška, ani M. Ježek a tak volba padla na trenéra J. Buchala. Začátek zápasu ale pro něj nepředstavoval žádné nebezpečí. O velice rychlou a důležitou první branku se totiž postaralo naše duo útočníků už ve druhé minutě - D. Toula přesprintoval po lajně všechny hráče a předložil míč před branku. Tam ho ne úplně jistě zasáhl postupický brankář a M. Mach zblízka doklepl do branky - 0:1! Domácí opticky více kombinovali a byli pohyblivější, našim hráčům ale stačilo trpělivě čekat na jejich chybu a tu potrestat. To se také stalo v 15. minutě - vybojovaný míč napálil L. Buchal na branku, ve vápně jej srazil obránce přímo k D. Toulovi a ten se nemýlil - 0:2! Obrázek hry se po druhé brance nezměnil - domácí byli aktivnější, vepředu ale bezzubí. Naši hráči čekali na brejky a ty přišly, bohužel jsme je nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. V závěru prvního poločasu nás domácí zavřeli ve vápně, sérii asi 6 rohů v řadě jsme ale přežili. Druhý poločas začal příležitostí domácích, kterou jsme přežili. Ale v 60. minutě už jsme bohužel inkasovali. Postupický záložník rozehrál přímák, který se odrazil smolně od břevna do zad J. Buchala a následně za brankovou čáru - 1:2. Domácím ale gólová radost dlouho nevydržela. Už za dvě minuty totiž hlavičkoval D.Toula jen do brankáře, vyražený míč ale pohotově uklidil do branky Pepa Buchal - 1:3. A za pět minut jsme domácí dorazili - V. Ivanov se probil do vápna, předložil na penaltu P. Machovi a ten se střelou přesně k tyči nemýlil - 1:4! Domácí byli hodně opaření a vůbec se jim nedařilo. Navíc v 75. minutě přišel další hřebíček do jejich rakve - M. Spurný mohl zakončovat ve vápně, ke střele se ovšem nedostal, místo toho ještě vyšperkoval palebnou pozici pro L. Kocourka, který tvrdou střelou uzavřel bůra. Další branku měl na hlavě v 80. minutě R. Jiráček, ale míč trknul z dobré pozice pouze do tyče. Šestá branka v závěru zápasu uzavřela zmar domácího mužstva - nedorozumění brankáře a bránícího hráče využil V. Ivanov a střílel do prázdné branky - 1:6.       .   

Zápas hodně ovlivnil začátek zápasu, kdy jsme vstřelili rychlou branku. Pozitivní byla jak naše produktivita, tak i obranná hra. Smeknout klobouček zaslouží za týden padesátiletý "nebrankář" Jirka Buchal.            

 

Rozhodčí: Murgač

Branky Velíše:  M. Mach, D. Toula, Jos. Buchal, P. Mach, L. Kocourek, V. Ivanov

Sestava: Jiří Buchal - L. Prokop, R. Jiráček, J. Buchal, Jiří Spurný - L. Buchal(ŽK), L. Kocourek, O. Štika(C), V. Ivanov(ŽK) - D. Toula(ŽK), M. Mach 

Střídání:  55. P. Mach za M. Macha, 70. M. Spurný za D. Toulu, 75. J. Hons za L. Buchala     

 

 

 

 

14. kolo OS st. přípravky odd. B

Velíš - Zdislavice  4:0

 

Branky Velíše:  2x J. Kot, J. Kakos, L. Vaňourek 

     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář