Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko v jarní premiéře doma zvítězilo

27. 3. 2017

 

26.3.2017

14. kolo III. tř. sk. B

Velíš - Čechtice  2:1 (1:0)  

 

První zápas jara nabídl spousty nepřesností na obou stranách, žádný pohledný fotbal to rozhodně nebyl. Naše mužstvo bylo první poločas aktivnější. V 15. minutě se pěkně opřel za vápnem do balónu M. Hons, ale golman tygřím skokem vyrazil na roh. Ve 25. minutě už jsme se radovali, po standardce O. Štiky vracel na zadní tyči míč do vápna P. Mach a D. Toula zblízka vstřelil první gól. Hosté ve 30. minutě mohli snížit, po jejich přímáku a následné teči se míč otřel o tyč branky T. Grubera. V závěru poločasu měl příležitost ke vstřelení branky V. Ivanov, ale z dobré pozice pálil nad... Druhý poločas jsme začali opět lépe, střela z úhlu od M. Honse branku nepřinesla, ale v 60. minutě se po závaru dokázal z malého vápna prosadit O. Štika a bylo to 2:0! Pak jsme trochu odešli fyzicky a hosté začali tlačit. Vstřelili sice branku, ta ovšem nebyla kvůli ofsajdu uznána. V 70. minutě ovšem dostali příležitost ke vstřelení branky z pokutového kopu, který rozhodčí nařídil trochu překvapivě (náhlé skácení se hráče Čechtic v našem vápně). Hostující útočník penaltu proměnil a bylo to 2:1. Do konce zápasu jsme už víceméně bránili. Čechtice v závěru nezužitkovali ani pětiminutovou přesilovku, když byl po druhé ŽK vyloučen M. Hons.             

 

Rozhodčí: Malý

Branky Velíše:  25. D. Toula, 60. O. Štika 

Sestava: T. Gruber - M. Kocourek, R. Jiráček, J. Urban, J. Spurný - M. Hons(ŽK/88. ČK), O. Štika(C)J. Buchal, V. Ivanov - D. Toula, P. Mach (ŽK)

Střídali:  55. L. Buchal za J. Spurného, 70. P. Jiráček za V. Ivanova, 75. T. Langr za D. Toulu, 80. M. Spurný za P. Macha, 85. J. Kakos za O. Štiku

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář